2011. április 23., szombat

Ismerető


Sziasztok!

Ezt a blogot húsvéti ajándékként a barátnőmnek csináltam, Vivnek. Ő az egésznek a főszereplője, nagyon remélem, hogy meg lesz vele elégedve :).

Itt egy kis ismertető:

Vivien, a magyar nő, kinek napjait az újságírás és az interjúk töltik ki. Egyik nap minden fenekestül felfordul körülötte, minek következtében ki kell mennie Amerikába. Nagy változás, de úgy érzi, ő egyedül képes megbirkózni a feladattal, hiszen ő egyszemélyes csapatban játszik - mindig. Barátnője, Kitti, csak ritka jó természete miatt meg mellette, ugyan is a lány szinte mindenkit elmart maga körül egyedi világszemlélete miatt. Vivien tehát egyedül, függetlenül érzi magát erősnek. Hiszi azt, hogy egy férfi csak és kizárólag hátráltatná az életét, hiszen a fiúk bénák, s egy pót-anyát keresnek. Így egy éjszakás kapcsolatokban bővelkedhető Vivien nem mondható rendben szerelem terén - s kizárólag magának köszönheti, hiszen minden amelyet maga mögött hagy nyomként az nem a szívének egy darabja, csak egy apró, sárga posztit: "jó volt, xo" A múlt nem vetkőzi le önmagát, s talán a jégkirálynőnél is fagyosabb bőrt senki nem húzza le róla.

Adam, a világsztár, kinek mindene megvan, még is érzi, hogy valami hiányzik neki. Nem tudja megnevezni, de azt hiszi, csak egy mulandó érzés. Tovább zenél, énekel, és egyre több koncertet vállal be, aminek nem nézi a következményeit.

Kitti, az amerikai lány, kinek gyermekkora valamilyen ismeretlen helyről származik. Nem tudja, hogy az mi, de hiszi, hogyha kell, az élet úgy is kitálal neki.

Még sok szerető, kik nem tudnak mit kezdeni az érzéseikkel. Sokan nyíltan játszanak, valakik kevésbé, olyanok is akadnak, akik az adott pillanat miatt szövetkeznek.

Remélem nem gondoltátok, hogy több is ki fog derülni, ugye? :P

Sziasztok!

U.i.: Kellemes Húsvéti Ünnepeket! Főként neked Viv ;D.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése